Perspective

Loc pentru discutii Cu Minte.

Cică un fel de leapşă

Posted by Confucius pe 26 iunie 2008


Mordechai dă un fel de leapşă care se cheamă trackback (nu-ş cei-i aia, da n-am timp să caut). Subiectul mi se pare interesant: Cum a influenţat blogosfera politicul în ultimele luni?

Linkul e aici.

Nu cred că politicul are de ce să fie influenţat de blogofelia din blogosferă care dă cu presupusul despre politică. Nici nu cred ca şi-ar putea propune aşa ceva. Cu siguranţă însă că i-a influenţat pe politicienii bloggeri autentici, care mai şi citesc comentariile de pe blogul lor sau chiar se mai uită pe blogurile altora. Influenţa e însă doar una indirectă şi rezultă din simplul contact direct cu părerile unora din public, ceea ce altfel le-ar fi fost inaccesibil.

Cred că oricum influenţa blogosferei se limitează la bloggerii înşişi, care se citesc între ei. E ca un fel de mers în parc al pensionarilor care mai schimbă o vorbă pe bancă, rumegă ştirile din presă, mai plimbă zvonurile şi bârfesc între ei. Unii au verb şi nerv, ca Mordechai, alţii sunt mai nesăraţi, ca mine, dar în final încercăm cu toţii să fim oameni cumsecade.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: