Perspective

Loc pentru discutii Cu Minte.

322 sau 10.000?

Posted by Confucius pe 3 iunie 2008


Cuprinşi de un val micuţ de panică oamenii din gaşca lui băsescu au readus pe tapet conceptul de succes de anul trecut „322”. 

Tot azi au început înscierile la grădiniţele din Bucureşti. Şi reapare cu nerecunoştinţă, ca anul trecut, conceptul de „10.000” – de locuri lipsă în grădiniţele din oraş. 

În nesimţirea lor suficientă, administratorii bordurilor au uitat angajamentul ca vor rezolva problema. Le amintesc eu: mai întâi era rezolvată toamna trecută. Mai apoi anul ăsta. 

Oricum ai dreacu’ puradei şi boraci nu sponsorizează şi nici nu votează. Şi mai şi ocupă abuziv bunătate de parcuri perfecte pentru afaceri imobiliare. 

În timpul ăsta, există creşe, grădiniţe şi şcoli pe hârtie în cartierul ANL de pe hârtie Henri Coandă.  Propagandă jegoasă pentru PSD şi poligon de tunuri pentru PNL şi PD.

Ie-te d’aia n-am cu cine să votez.

3 răspunsuri to “322 sau 10.000?”

  1. Gabriela Savitsky said

    azi e ziua ta proastă…

  2. Mordechai said

    Mie mi-au reproşat unii absenţa de la vot. Unul mai nervos concluziona că ” Dacă nu votezi, nu mai ai niciun drept ca cetăţean, aşa că să taci”.
    Recunosc. N-am fost la vot, dar plătesc taxe la greu. Multe biruri. Mă gândesc câte borduri am plâtit doar eu. Aşa că nu tac.

  3. Confucius said

    @Gabriela
    Si ma cam tine de o vreme. O sa imi treaca. Sau poate nu…

    @Mordechai
    Chiar ca nu vad nici un motiv de tacere.

Lasă un comentariu