Perspective

Loc pentru discutii Cu Minte.

Telegrafice

Posted by Confucius pe 14 aprilie 2008


In ultimele zile nu am mai avut ragazul sa dezvolt un subiect. Acum doar niste notite

1. PSD-ul l-a desemnat la pace pe Cristian Diaconescu drept candidat la primaria generala. Seamana cu un remake al candidaturii lui Geoana. Doar ca acum depinde mai curand de prestatia lui Blaga. Ramane de vazut daca oamenii vor alege sef peste orasul lor pe un fost vames devenit cetatean al urbei mai de curand decat bebelusul de fiu-meu. Ori daca vor primar un fost diplomat. Ori un cantaret amator. Sau un traseist fost ziarist.

2. Deja unii europarlamentari proaspat alesi renunta la portofoliu pentru cascavalul de la alegerile locale. Stolojan ne spune sententios ca asa e corect. Omul asta si-a pierdut decenta elementara.

3. Adrian Copilu’minune e candidat de lista la o comuna din Ilfov. Dupa ce Dolanescu jr vrea sa ne apere de „polutie” la partidul verzilor, probabil ca marele Copil vrea sa „moara dusmanii mei”.

4. Berceanu se leapada de parlament si se jura ca nu mai doarme noaptea de problemele judetului Dolj. Candidatura lui nu are nimic de-a face cu fonduile europene. Parol!

5. PSD-ul tocmai si-a desemnat, din nou cu greutate, candidatii la sectoare. 4 din 6 sunt fosti sau actuali primari. S-ar putea sa mearga. Sau poate nu.

6. Fuse greva la Dacia si sindicatele au obtinut 3,6 milioane ROL in plus la salariu. Asa ca au inceput si la Mittal. A se vedea postarea de mai jos.

7. America e oficial in recesiune. Focul s-a intins in Europa. Primul incendiu: Spania.

8. Ratingurile de la Fitch pentru Romania sunt in cadere libera, la fel si Bursa, dar nimeni nu baga de seama. Inflatia a crescut la 8,63% anualizat. Noi suntem luati prin surprindere.

9. Economia Chinei a trecut pe locul 2 in lume. In Egipt au fost razmerite din cauza cresterii preturilor la alimente.

10. Subiect la moda: lipsa de cadre din toate partidele. Pretext: marele cioroianu, fost ministru de externe, inlocuit cu Lazar Comanescu. Serviciile peste tot.

Reclame

Un răspuns to “Telegrafice”

  1. Vania said

    La primul punct 2 aş accentua că domnul Stolojan pare a nu-şi fi revenit după boala grea din 2004.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: