Perspective

Loc pentru discutii Cu Minte.

Pentru lăzărişti – citeşte şi dă mai departe

Posted by Confucius pe 5 aprilie 2008


De la Corina am primit si dau mai departe pentru fostii lazaristi aflati in trecere pe aici.

Suntem bucurosi sa fim lazaristi, suntem mandri de noi si de liceul care ne formeaza, de profesorii nostri, dar ne lipseste un singur lucru: nu va cunoastem pe voi, lazaristii-adulti, care ati trecut prin bancile liceului nostru.

Avem nevoie de modele, de exemple care sa ne ofere incredere, de aceea va invitam luni, 5 mai, ora 16.30, la sala „Nichita Stanescu” a Ministerului de Interne pentru a ne cunoaste. Evenimentul va incepe cu un spectacol de o ora si jumatate (prezentat de Gianina Corondan), care va cuprinde momente de muzica, dans, teatru s.a. sustinute atat de noi, actualii elevi, cat si de fosti lazaristi, iar apoi vom continua cu un cocktail. Va promitem o dupa-amiaza placuta si speram sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor pe care le aveti.

Va rugam sa ne confirmati prezenta dumneavoastra ( si daca veniti insotit/a) pana in data de 26 aprilie, la adresa de e-mail: cnghlazar@gmail.com

De data aceasta „Primavara se numara lazaristii”!

Echipa organizatorica „Gheorghe Lazar” J

P.S.: Daca ne puteti ajuta cu contacte ale fostilor dumneavoastra colegi/profesori, va rugam nu ezitati si atasati-le la e-mail cnghlazar@gmail.com!

3 răspunsuri to “Pentru lăzărişti – citeşte şi dă mai departe”

  1. Ma bucur ca ai preluat informatia, Confucius. Si ma bucur mult de organizarea asta, pentru ca de atatia si atatia ani nu ne-a mai organizat nimeni. Asa ca am sa incerc sa nu ratez ocazia asta, desi eu lunea in general trebuie sa fiu la Bruxelles. Dar voi pleca de marti. Asa ca sper sa ne si cunoastem.

  2. Confucius said

    O să o transmit şi foştilor colegi. Sper şi eu să ajung. Trebuie însă să rezolv două constrângeri: serviciul şi bebele.

Lasă un comentariu